Omgeving

Groenekan is een lieflijk dorpje aan de rand van Utrecht en maakt onderdeel uit van gemeente De Bilt. Het is centraal in Nederland gelegen te midden van het prachtige groene landschap. Een perfecte balans tussen een rustig dorpsleven en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Noorderpark Ruigenhoek

Op ongeveer 6 minuten fietsen ligt het Noorderpark Ruigenhoek. Een prachtig natuur- en recreatiegebied met ontzettend veel mogelijkheden. Bekijk één van de twee forten in het park, ga sporten op het basketbalveld of in het skatepark of spelen in de speeltuin. In de zomer is het genieten op één van de terrasjes, maar ook in de winter zou je je hier kunnen vermaken op de natuurijsbaan.

Stad Utrecht

Het centrum van Utrecht is binnen een half uur met de fiets te bereiken en met de auto ben je ongeveer een kwartier onderweg. Geniet hier van de leukste restaurants, mooiste musea of ga winkelen in het uitgebreide winkelcentrum. De prachtige historische stadskern van Utrecht is ook geschikt om uren rond te wandelen. De grachten, bijbehorende bruggen, kronkelende straatjes langs de klassieke gevels zijn kenmerkend voor de binnenstad van Utrecht.

Kasteel de Haar

Aan de andere kant van Utrecht ligt Kasteel de Haar. Een 19e-eeuws paleis in middeleeuwse stijl en het oudste kasteel van Nederland! In de aangelegde tuinen van het kasteel vinden vaak markten en evenementen plaats. Het kasteel is in 25 minuten te bereiken met de auto.

Scroll naar boven